ارتباط با کارشناسان : ۰۲۱۴۱۵۰۸

ویزای اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی می باشد و هرساله تعداد بی شماری برای اخذ ویزای اسپانیا اقدام می کنند. ویزای اسپانیا اجازه ورود شما به اسپانیا را تأمین می کند. جهت اخذ ویزای اسپانیا می باید از طریق آژانس های مسافرتی اقدام به رزرو وقت سفارت اسپانیا نمایید. هر ساله تعداد افرادی که به این کشور سفر می کنند افزوده می شود.

          ویزای اسپانیا    

مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اسپانیا

ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی می باشد،به غیر از پرینت بانکی.

۱.گذرنامه: اصل و کپی گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف)  ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

ب)  مدت اعتبار حداقل ۷ ماه از تاریخ سفر.

ج) فتوکپی از کلیه صفحات گذرنامه و ویزاهای ۵ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن.

۲٫فرم تقاضای ویزا: این فرم در دو نسخه برای هر فرد و بطور جداگانه تکمیل گردد.

در فرم نام شهر ها و هتل ها و تعداد روز اقامت ها یا بعبارتی برنامه سفر با دقت ذکر گردد.

امضا فراموش نشود.

نوع ویزای درخواستی با دقت و با هماهنگی آژانس ثبت نام کننده پر شود.

۳.عکس: ۶ قطعه عکس ۴٫۵* ۳٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای۶  ماه اخیر )عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.(

۴.شناسنامه: اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. و اصل و کپی شناسنامه همسر.

۵٫اسناد مالی: اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ) ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست وزمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.(

الف( حساب های جاری: کارکرد شش  ماه اخیرو مانده حساب به زبان انگلیسی در روی سربرگ انگلیسی بانک با مهر.

ب( سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود.

ج )زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

د )ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک.

ه  (باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.

و) چنانچه بصورت خانوادگی اقدام میشود توصیه میکنیم سرپرست خانواده موجودی حساب یا سپرده بیشتری ارائه دهد.

ز)توصیه میکنیم از واریز و برداشت های آنی پول به حساب جهت ایجاد گردش در روزهای نزدیک به وقت سفارت اکیدا خودداری نمایید.

ح)توصیه میکنیم موجودی حسابهای ارائه شده به سفارت تا قبل از اعلام نتیجه ویزا به هیچ عنوان کاهش پیدا نکند.

۶.تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل)

۷.اصل و ترجمه سند مالکیت: به نام مسافر یا همسر (تمام صفحات)

۸.اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف( پزشکان:  پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب( وکلا:  پروانه وکالت.

ج( مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین ۳ فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د( بازنشسته ها:  ارائه ترجمه حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه( مشاغل غیردولتی:  ترجمه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه  با امضاء مدیرعامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهیانه و مدت زمان اشتغال  به همراه روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و تغیرات) و فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر شرکت روی سر برگ شرکت.

در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)

کسانی که فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی) ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه تامین اجتماعی (سوابق ۶ ماه آخر قبل درخواست ویزا) با مهر و امضاء الزامی است.

و( در صورت خویش فرما بودن: (مشاغل آزاد)  جواز(پروانه) کسب / آخرین آگهی تغییرات و یا کارت بازرگانی

ز( معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه:  اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر وامضاء سازمان (سوابق ۶ ماه آخر قبل درخواست ویزا)

ح( دانش آموزان، دانشجویان:  اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه مرخصی کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

صاحبان شرکت های خصوصی: ترجمه روزنامه رسمی شرکت(آگهی تاسیس و تغیرات) بهمراه رزومه ی شرکت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی. ترجمه گواهی اشتغال به کار (معرفی نامه) از شرکت مربوطه  با امضاء مدیرعامل (یا رییس هیت مدیره یا معاون) و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهیانه و مدت زمان . فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی(سوابق ۶ ماه آخر قبل درخواست ویزا)  با مهر شرکت روی سر برگ شرکت.

۹٫رضایتنامه محضری: برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری پدر و مادر الزامی است )رضایتنامه محضری علاه بر ترجمه نیاز به مهر و تائید دادگستری و امور خارجه دارد.(

۱۰.برای خانم های خانه دار: اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر و مالی همسر وگواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

۱۱.بلیط پرواز: بلیط رفت و برگشت به کشور مقصد.

۱۲.بیمه مسافرتی: برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۵۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان روادید باید بیمه مسافرت  فردی یا جمعی داشته باشند.

۱۳.برگه تائیدیه  رزرواسیون هتل (واچر):ووچر هتل های کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

۱۴.ترجمه آخرین مدرک تحصیلی: دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۱۵.ضمانتنامه: ضمانتنامه بانکی برای خانواده به ازای هر نفر حداقل به مبلغ   ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت از حوزه اتحادیه شینگن وحسن اجرای تعهدات. لازم بذکر است که پس از بررسی مدارک فوق در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام میگردد. در مورد افرادی که انفرادی قصد سفر دارند حداقل ضمانتنامه بانکی یک میلیارد ریال در نظر گرفته میشود که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز امکان افزایش مبلغ ضمانتنامه وجود دارد.

 

مدت وهزینه صدور ویزا :

مدت زمان بررسی اولیه مدارک برای وقت مصاحبه و ورود به سفارت، بعد از تحویل آن به آژانس باماروسفر معمولا بین ۲ تا ۳ روز به طول می انجامد.

هزینه ورودی سفارتها متفاوت میباشد و این هزینه از جانب مسافر در روز مصاحبه سفارت به صورت حضوری باید پرداخت شود.

مدت زمان اعلام نتیجه ویزا بعد از ارائه مدارک به سفارت بین ۲ الی ۳ هفته به طول می انجامد.

مدت اعتبار ویزا :مدت اعتبار ویزا زیر ۱۵ روز میباشد.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد

اصل  مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگه A4 دارند.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

توجه: لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده طبق نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

توجه: مسئولیت باطل شدن وقت سفارت و یا اخذ مجدد هر گونه هزینه ایی از جانب سفارت یا پیمانکار مربوطه (جهت اخذ فرصت تکمیل مدارک)، بعلت نقصی مدارک بعهده خود مسافر میباشد.

نکاتی که در اخذ ویزای اسپانیا باید توجه کرد

افراد باید نکات مهم در اخذ ویزای کشور اسپانیا را رعایت کنند از این نکات می توان به ارائه ضمانت بازگشت و ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی اشاره نمود به دلیل این که افراد زیادی خواستار اخذ ویزای اسپانیا هستند و هرکس دلیل خاص خود را به این سفر دارد به شما توصیه میشود زودتر اقدام نمایید تا بتوانید به موقع ویزای اسپانیا خود را دریافت نمایید. برای مثال اگر شما قصد توریستی از این کشور را دارید باید حواستان باشد که در فصل بهار و تابستان به دلیل زیاد بودن متقاضیان صدور ویزای اسپانیا طول خواهد کشید به همین دلیل باید چند هفته مانده به سفرتان اقدام به اخذ ویزای اسپانیا کنید. شما از همه مدارک باید کپی بگیرید بعد از بررسی مدارک شما، اصل مدارک به شما تحویل داده خواهد شد؛ و کپی ان در پرونده سفارت اسپانیا خواهد ماند. اصل مدارک را تا آخر سفر به همراه داشته باشید چرا که ممکن است پلیس مرزی هنگام ورود به اسپانیا مدارک شما را مجدداً بخواهد و اگر به همراه نداشته باشید از ورود شما به خاک اسپانیا جلوگیری خواهد شد. که در این صورت با مشکلات بسیاری مواجه می شوید.

آژانس بامارو سفر مجری مستقیم و بی واسطه وقت سفارت اسپانیا ، ویزای اسپانیا  ۴۱۵۰۸-۰۲۱